Různé

11.07.2016 00:00

 9.7. 2016 se běžel již 3. ročník Žernosecký půlmaraton. Účast byla opět o něco vyšší než loni. Kvalita běžců se také zvedla. Běželi i naše kopačky Beran,Beran ml.,Vocásek Jan,Šmídl,Dobrý,Pavlovič,Výboch. Jak dopadli ? primabehy.cz/velke-zernoseky-pulmaraton


V červnu se konal na našem hřišti premierový ročník turnaje Memoriál Pavla Svobody. Náš tým složený z drtivé části z hráčů staré gardy a postupném odpadávání hráčů kvůli zdravotním problémům neobsadil poslední místo, skončili jsme čtvrtí. Bližší info: https://litomericky.denik.cz/fotbal_region/premierovym-vitezem-jsou-trebenice-20160624.html , foto ve fotogalerii.


Naši starší žáci se zúčastnili mezinárodního turnaje v Lovosicích. Po nedobrém začátku, kdy jsme prohráli z týmem Lovosice "B" 1:3 a týmem Lovosice "A" 0:4 se kluci po malém občerstvení oklepali a porazili německý Coswig 3:0 a v posledním zápase o pohár smetli tým Velemína 4:0. Konečné 3. místo je krásným zakončením sezony a rozloučením se z hráčí, kteří odcházejí do dorostu. Naši střelci: 4x Kunert Vlastimil, 3x Oncirk Tomáš, 1x Brejcha Miroslav. Foto ve fotogalerii.


Od nového roku končí ve funkci sekretáře Milan Lachman, který po dlouhá léta žil fotbalem ve V.Žernosekách. Chceme poděkovat za leta poctivé práce, které odvedl pro náš klub. Nahradit se ho pokusí Michal Beran.

 

!!!  Nové foto z jednotlivých zápasů ve FOTOGALERII !!!

 II.ročník cyklistického výšlapu s názvem " Žernosecký vyhnívák " se konal v neděli 25.7.2010. Trasa vedla ze hřiště kolem žalhostické školy do Michalovic (v podstatě stejný start do kopce jako na Tour de France), odtud sjezd do Malíče a dále přes Řepnici do Libochovan. Kolem lomu cesta pokračovala do Církvic, odkud jsme po cyklostezce jeli do Sebuzína. Kopec jak kr... nekončil v Tlučni, ale bohužel až na Hlinný, kde jsme měli občerstvovací stanici. Potom nebezpečný sjezd do Miřejovic a následně nepříjemný poslední výšlap na Kamýk. Opět sjezd do V.Žernosek a hurá na hřiště. Jeli se dvě kategorie junior a elite. V kategorii junior dojel jako první Knobloch Jan před Dušánkem. V elite proťal pomyslnou cílovou pásku nestárnoucí Homola následovaný Beranem a třetí Vocáskem Pepou. Dík a uznání zaslouží všichni účastníci, protože trať měřila asi 26 km a nebyla vůbec lehká. Nejlepší ji stihli za cca 70 minut. Na příští rok již traťový komisař Tonda Knobloch st. připravuje další závod a chystá i novinky ( kategorie ženy ). Tak uvidíme  

 

 

 

 

Zpět